Makan Berkhasiat Setiap Hari
Makan Sihat, Kekal Sihat
Ditubuhkan pada tahun 2018, KIA SHING FOODTEC SDN. BHD. merupakan sebuah syarikat yang menghasilkan buah-buahan kering dan makanan ringan di Malaysia. Ibu pejabat kami terletak di Parit Sulong, Johor. Produk kami termasuk buah-buahan kering, sayur-sayuran kering, jus beku, teh buah-buahan dan lain-lain. Matlamat kami adalah untuk mempromosikan produk makanan Malaysia ke seluruh dunia. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.
Produk Sihat & Berkualiti
Meningkatkan Kualiti Hidup
Menggunakan buah-buahan dan sayur-sayuran yang ditanam sendiri, dan teknologi terkini untuk mengekalkan rasa makanan, menghasilkan makanan, baja dan penghalau serangga biologi berkualiti tinggi dan sihat.
Produk Makanan Sihat
Menggunakan Buah dan Sayuran Alami.
Kawalan kualiti
Pengawalan yang ketat dari bahan mentah.
Menghasilkan Produk Terbaik
Fokus pada kualiti dan kebersihan produk.
Sisa Sifar
Gunakan Semua Sayur-sayuran dan Buah-buahan

Kami memprosesskan buah-buahan dan sayur-sayuran yang ditanam oleh ladang sendiri dan ladang kontrak dengan menggunakan teknologi pengeringan terkini untuk menghasilkan bahan mentah yang sihat dan selamat, baja organik mesra alam dan makanan ringan buah kering. Kami juga telah membawa teknologi canggih untuk menghapuskan bahan-bahan menjadi penghalau serangga biologi dan racun serangga biologi.

Diperiksa Dan diperakui
Beli Tanpa Risau.
Produk diuji dan diluluskan oleh kerajaan dan institusi nasional.